Bericht schrijven >

Leuke winkel met heel veel spullen. Voor ieder wat wils!
Vriendelijkheid naar de klant toe is wel een punt van aandacht wat mij betreft, zeker als je als "leek" wat spullen wilt aanschaffen..

Pia
  Op 23 oktober bij Agnes geweest voor een dubbelspan cob tuig. 400km gereden vanuit het midden van het land, maar het was de moeite waard. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en ook de nazorg was prima. Het tuig past perfect op mijn twee tinkers.

Bert Nellestijn
Echt een superrrr leuker winkel, goed geregeld ondanks het Corona enzo!
Mevrouw die daar werkt doet het heel erg goed, alleen mag ze iets vriendelijker zijn...
Maar k heb er zeker niks tegen hoor!!

Groetjes

Liever niet zeggen
Springzadel gekocht, geduldig uitzoeken, meten en passen maken dat ik er nu een fijn betaalbaar compleet zadel er bij Heb!

Esther
Hele toffe winkel met heeeel veel verschillende spullen! Voor iedereen zit er wel wat tussen.

Sara
super leuke winkel voor de paardensport, de meeste dingen zijn er wel te vinden.

britt
Al vaste klant bij agens van af sgravenpolder tot Kapelle naar heinkenszand.
Breng altijd hoop in maar koop ook weer een hoop er voor terug!
TOP WINKEL!!!

Dorothy
Mijn zus en ik zijn super goed geholpen en geslaagd!

Nienke
Vorige week een aantal spullen achtergelaten voor het goede doel. Ook een nieuw hoofdstel gekocht. Thuis blijkt het hoofdstel niet goed te passen. Met het bonnetje en nog meer spullen voor het goede doel terug. Tot mijn stomme verbazing krijg je geen geld terug of tegoedbon. Bij een tweedehandsproduct kan ik mij dit voorstellen NIET bij een nieuw product van de winkel zelf Jammer gemiste kans van de beurs

sjoukje
ik vind het heel jammer dat je geen les meer geeft e ik mis de ponys zo erg soms lig ik savonds in mijn bed en denk aan de liefste ponys van heel de wereld want dat waren die van Agnes en als ik dan savonds in mijn bed of overdag aan ze denk laat ik wel eens een traan vallen ik wou even kwijt dat ik de ponys heel erg mis en ik he jammer vind dat ik niet meer bij jou op les zit xxx Merel

merel


Bericht schrijven >